Mar 262011

Afstand: 87,9 km
Gemiddelde: 25,2 km/h

Als training voor de Alpe d’HuZes moeten er natuurlijk hoogtemeters gemaakt worden. Hiervoor heb ik vandaag getraind op de Sallandse Heuvelrug. Een prachtig natuurgebied. Hier heb ik vier maal het rondje Holten-Nijverdal-Holten gereden. Ieder rondje bestond uit zes klimmetjes, met achtereenvolgens: Holterberg-west, Grote Koningsbelt-zuid, Noetselerberg (zuid- en noord-kant), Grote Koningsbelt-noord enĀ Holterberg-noord. En dat dus vier keer! Bij elkaar heb ik 735 mooie klimmeters gemaakt. Dit was een rustige duurtraining (D1), met een keurige gemiddelde hartslag van 140 bpm. Slechts bij de klimmetjes (acht maal tegen de 10% aan) kwam de hartslag in de intensieve trainingszone (D2).

Training 03/26
Training 03/26

Training 03/26

Sorry, the comment form is closed at this time.