Apr 022011

Afstand: 101,3 km
Gemiddelde: 24,7 km/h

De weekend zaten we met vrienden in Kasteel Grasbroek te Limbricht. En prachtige uitvalsbasis om te fietsen door het prachtige Limburg. Sinds december 2010 is er een permanente versie van de Amstel Gold Race, verdeeld over een drietal lussen. Vanuit Limbricht was de noordelijk lus 1 een prachtige fietsroute. De route was uitstekend bewijzerd met borden. Een tocht van 100 km voerde ons over de volgende heuvels: Adsteeg, Lange Raarberg, Bergseweg, Keutenberg, Sibbergrubbe, Cauberg, Geulhemmerberg en Maasberg. Bij elkaar 665 Limburgse hoogtemeters overwonnen.

Wat een prachtige ervaringen: de Keutenberg met aan het begin haar 22% stijging, waarbij mijn hartslag snel naar de 180 ging; de Sibbergrubbe welke zo lekker ging dat ik aan het middelste voorblad genoeg had; en de Maasberg met haar prachtige kasseienstrook.

Training 04/02

Training 04/02

Sorry, the comment form is closed at this time.