Mar 192011

Afstand: 150 km
Gemiddelde: 31,2 km/h

Vandaag was het weer tijd voor een serieuze training voor de Alpe d’HuZes. Daarvoor heb ik meegedaan met de Joop Zoetemelk Classic, een tocht van 150km door het groene hart.  Het weer kende twee uitersten. Het eerste uur na de start van 7:30 was het circa 1 °C en nat. Ik de loop van de ochtend klaarde het op, kwam de zon tevoorschijn en steeg de temperatuur naar 10 °C. De wind viel mee, dus er kon continu goed door worden gepeddeld. De tocht bracht mij door Bodegraven en Woerden, langs de Amstel, de Drecht en de Westeinderplassen en natuurlijk door Rijpwetering, de plaats waar Joop Zoetemelk opgroeide. Na 4:48:49,7 zaten de 150 kilometers er weer op, met als resultaat een mooie gemiddelde snelheid van 31,2 km/h (en een herinnerings vaantje). Ik ben zeer tevreden met de training.

Joop Zoetemelk Classic

Training 03/19

One Response to “Joop Zoetemelk Classic 2011”

  1. Meneer de Boer says:

    Goed gedaan broertje!!

Sorry, the comment form is closed at this time.