Mar 162013

Vandaag was het weer tijd voor een lange fietstraining. Voor het derde jaar op rij heb ik meegedaan aan de Joop Zoetemelk Classic. Deze tocht wordt ieder jaar weer georganiseerd door toervereniging Swift te Leiden.

Om 7:30 uur stonden Marijn, Sander en ik klaar bij de wielerbaan van Swift om ons startnummer op te halen. De weerberichten eerder deze week voorspelden weinig goeds, maar deze ochtend viel het weer alleszins mee: droog en temperaturen boven het vriespunt. Enige minpunt was de stevige wind (windkracht 5 Bft). Deze wind speelde zeker in op de gemoederen, maar ik wist het moreel van de groep enigszins op te krikken door als ware stoemper op kop te rijden.

Daarmee weer een mooie training van 145,7 km op de teller. Een mooie rit en weer een Joop Zoetemelk bidon rijker!

Voor de liefhebber nog even de statistieken: Garmin Connect

Joop Zoetemelk Classic 2013

Sorry, the comment form is closed at this time.