Apr 162011

Afstand: 148,4 km
Snelheid: 30,3 km/h

De Haarlemmermeerpolder wordt omringt door een 60 kilometer lange ringvaart. Het is heerlijk om langs deze ringvaart te fietsen. ‘Rondje Ringvaart’ is dan ook een bekende en populaire fietsroute. Vandaag heb ik het rondje tweemaal gedaan. Mijn startpunt was Zwanenburg. Ik deed de rondjes tegen de klok in, dus achtereenvolgens naar Vijfhuizen, Cruquius, Lisserbroek, langs de prachtige Westeinderplassen, Aalsmeerderbrug, Schiphol-Oost, Badhoevedorp en weer naar Zwanenburg.

Het eerste rondje ging in 1:52:18,9 (snelheid 31,9 km/h, hartslag 161 bpm) en het tweede rondje in 1:52:46,0 (snelheid 31,8 km/h, hartslag 161 bpm). Ik sta te kijken van de overeenkomsten; mooi vlak. De twee rondjes werden voorafgegaan en afgesloten door een warming-up en cooling-down van een kleine 15 km (Amsterdam-Zwanenburg en visa versa). Bij elkaar was een heerlijke training.

Training 04/16

Training 04/16

Sorry, the comment form is closed at this time.